Азорски острови 2022 – представяне

Плаване из азорите

Организираме срещи на живо за представяне на плаванията ни из Азорски острови 2022 г. Каним ви с идеята да направим взимането на решението от ваша страна по-информирано и лесно.

За тези, които планират внимателно

Сега, когато настъпва времето да планираме почивката си и пътешествията за 2022 г, все повече от вас ни се обаждат с нужда да научат повече за мястото, програмата, логистиката, допълнителните разходи за плаването из Азорските острови 2022. Питате дали е студено, скъпо, дълги и опасни ли са плаванията в океана, на колко възлизат допълнителните разходи, как се стига до Азорите и още много други неща. Влизаме ви напълно в положението, защото това наистина е една по-различна и алтернативна дестинация и към нея трябва да се подходи с внимание и подготовка.

Именно затова решихме да организираме срещи, на която да се видим лично, да разполагаме с достатъчно време, да можем да се запознаем и научим какво ви интересува и да не оставим въпроси без отговор.

Плаванията, за които имаме вече ангажирани яхти и попълваме екипажите им са:

Азорски острови – плаване на запад

Азорски острови – плаване на изток

Посетете страниците и прочетете предварителната информация. На срещите ще се допитаме до вас какво още ви интересува.

Ще ви разкрием с какво са уникални тези пътешествия Азорски острови 2022 и защо ги правим с яхта из океана. Ще ви разкажем по нещо любопитно за всеки от островите на тази впечатляваща дестинация, което няма да прочетете никъде из интернет или пътеводителите.

Ще ви представим опитните ни шкипери и сигурните и удобни яхти, с които ще плаваме.

Специално за тези среща сме подготвили и сглобили двайсет минутен филм с кадри от предишните ни плавания из района. Акцент са забележителностите на пете острова, които посещаваме, атмосферата и условията на борда по време на плаванията между островите.

Ще ви почерпим с чаша червено вино. Не е сезонът за типичното азорско вино Verde, но ако се запишете за плаването, ще ви посрещнем на яхтата именно с такова 🙂

Кога и къде е срещата?

  • Срещите ще проведе Ясен Димитров. Два пъти е плавал из Азорите и е заснел филма, който ще гледате. Ангажиран е с подготовката и организацията на плаванията през 2022 г. и ще ви даде най-детайлна и точна информация за всичко, което ви интересува.
  • Срещите ще се проведат на 30 ноември (вторник) и 7 декемри (вторник) 2021 г. от 18:30 ч. в офиса на Вятър и Вода. Разполагаме с приветлива и просторна приемна с голяма маса и широкоъгълна плазма за прожекции.
  • Моля да резервирате място предварително по телефон или мейл. Местата са ограничени, и ако не сте заявили присъствие, няма да можем да ви приемем.

Сподели:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on skype
Share on whatsapp

Още статии

Корабен дневник

Китоловството на Азорите

Китоловството на Азорите

Повече от 100 години китоловството на Азорите заема важна част от живота на хората тук. Традицията в лова на китове се предава от поколение на

Плаване из азорите

Азорски острови 2022 – представяне

Организираме срещи на живо за представяне на плаванията ни из Азорски острови 2022 г. Каним ви с идеята да направим взимането на решението от ваша