Вятър и Вода с нов продуктов бранд

Или как по-бързо и лесно да достигате и откривате онова ветроходно преживяване и приключение, което ви интересува.

Десет години опит

Това лято Вятър и Вода става на 10 години. Години, които се изнизаха като вълни покрай нас: кои по-разляти и плавни, кои по-високи, разпенени и бурни. През всичкото това време останахме верни на себе си да правим това, което ни харесва и носи удоволствие. Търсехме начините да ви разкажем, покажем и споделим с вас нашите наслади и нашия опит. Защото така виждаме единствения път да продължаваме да сме на вода и под ветрила.

Общуването с вас и с други опитни ветроходци, докосването до все по-нови дестинации, знания, умения, ноу-хау, трепет ни показаха, че всеки от нас (вас) има различен интерес, свързан с ветроходстването.

За едни е важна тръпката на пътешестването по вода, откриването на нови места, хора, култура по различен начин, съчетан с почивка на море и под ветрила.

За други е неустоимо желанието да се учат, да разбират кои са силите, които движат лодката и да могат сами да я управляват. За трети пък водещи са тръпката и адреналинът да впримчват всичко научено и усвоено в надпреварата с останалите или със себе си – да участват в регати, да изкопчват максимума от лодката и екипажа.

Узряхме за промяна

Установихме, че много по-лесно и удобо и за вас, и за нас ще е да разделим тези различни по характер интереси, линии (марки). Затова от този сезон представяме два различни бранда на Вятър и Вода.

Wind & Water Racing, който ви представихме преди месец, e брандът насочен към обученията и курсовете по ветроходство, които сами провеждаме, както и организирането и участието в широк спектър от регати с различен клас лодки.

Wind & Water Sailing e вторият ни бранд, който е ориентиран към пътешествията с цел приключения, пътешествия, туризъм, почивка с круизни, ветроходни яхти.

Създадохме два различни сайта, които да правят по-лесно, ясно, бързо, удобно и практично откриването на онези продукти и активности, които представляват интерес за вас.

Ето ги  и тях: 

waw-sailing.com

waw-racing.club

Сподели:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on skype
Share on whatsapp

Още статии

Корабен дневник

Китоловството на Азорите

Китоловството на Азорите

Повече от 100 години китоловството на Азорите заема важна част от живота на хората тук. Традицията в лова на китове се предава от поколение на

Плаване из азорите

Азорски острови 2022 – представяне

Организираме срещи на живо за представяне на плаванията ни из Азорски острови 2022 г. Каним ви с идеята да направим взимането на решението от ваша