Вятър и Вода с нов продуктов бранд

Или как по-бързо и лесно да достигате и откривате онова ветроходно преживяване и приключение, което ви интересува.

Десет години опит

Това лято Вятър и Вода става на 10 години. Години, които се изнизаха като вълни покрай нас: кои по-разляти и плавни, кои по-високи, разпенени и бурни. През всичкото това време останахме верни на себе си да правим това, което ни харесва и носи удоволствие. Търсехме начините да ви разкажем, покажем и споделим с вас нашите наслади и нашия опит. Защото така виждаме единствения път да продължаваме да сме на вода и под ветрила.

Общуването с вас и с други опитни ветроходци, докосването до все по-нови дестинации, знания, умения, ноу-хау, трепет ни показаха, че всеки от нас (вас) има различен интерес, свързан с ветроходстването.

За едни е важна тръпката на пътешестването по вода, откриването на нови места, хора, култура по различен начин, съчетан с почивка на море и под ветрила.

За други е неустоимо желанието да се учат, да разбират кои са силите, които движат лодката и да могат сами да я управляват. За трети пък водещи са тръпката и адреналинът да впримчват всичко научено и усвоено в надпреварата с останалите или със себе си – да участват в регати, да изкопчват максимума от лодката и екипажа.

Узряхме за промяна

Установихме, че много по-лесно и удобо и за вас, и за нас ще е да разделим тези различни по характер интереси, линии (марки). Затова от този сезон представяме два различни бранда на Вятър и Вода.

Wind & Water Racing, който ви представихме преди месец, e брандът насочен към обученията и курсовете по ветроходство, които сами провеждаме, както и организирането и участието в широк спектър от регати с различен клас лодки.

Wind & Water Sailing e вторият ни бранд, който е ориентиран към пътешествията с цел приключения, пътешествия, туризъм, почивка с круизни, ветроходни яхти.

Създадохме два различни сайта, които да правят по-лесно, ясно, бързо, удобно и практично откриването на онези продукти и активности, които представляват интерес за вас.

Ето ги  и тях: 

waw-sailing.com

waw-racing.club

Сподели:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on skype
Share on whatsapp

Още статии

Корабен дневник

Дете зад щурвала

Нещо по-непринудено от детската радост?

Нещо по-непринудено от детската радост има ли? От онзи спонтанен звънък смях, блясъка в големите влажни очи, насеченото дишане и съзнание, насочено в този едничък