Силвия Симеонова
Офис и маркетинг. "Фараджията", или човекът, който ще ви отговори, когато се свържете с нас.

Фараджията

Силвия Симеонова е „фараджията“ на Вятър и Вода. Или казано популярно – човекът в офиса, който ще ви отговори щом се свържете с нас. Като всеки „фараджия“, координира плаванията, обученията, регатите, но не само. Отговаря за маркетинга, за облика на Вятър и Вода във виртуалното и в реалното пространство, поддържа сайта и социалните мрежи.

На борда на Вятър и Вода не на шега се присъединява на 1 април 2019 г. Няколко месеца по-рано е сбъднала една от мечтите си – да

плава с ветроходна яхта. Както си му е редът, по време на първото си плаване в края на септември 2018 г. преживява буря и екзисетнциална криза. В резултат установява, че ветроходството и плаването са едни от големите й любови (за останалите може и да разберете нещо, ако плавате под наш флаг).

Това е съвсем закономерно: гените се предават през поколение, а единият от дядовците й е стар морски вълк от Бургас, което обяснява всичко.

Нещо повече за Силвия Симеонова:

По образование Силвия Симеонова е много неща  Има завършени бакалавърски степени по Връзки с обществеността, Социология, Стенопис, както и магистърска по Маркетинг. Преди да се зарази с ветроходството, е правила повороти във водещи медии и компании от

различни сектори.

Иначе обожава да пътешества и да рисува морски пейзажи. Една от мечтите й е да стане „шкиперстващ фараджия“ (със скицник на борда).